Sjisja en Kopten
Door: BarberaJeroen
Blijf op de hoogte en volg Barbera
30 Juli 2010 | Egypte, Caïro
Na het eten weer naar de bar van gisteren, want die was erg gezellig. Nu niet alleen Stella besteld, maar ook een Shisja, ofwel een waterpijp! We wilden er graag een beetje bijhoren, en zowat iedereen had zo'n ding naast zijn tafel staan :) Overigens waren we ook hier drie obers verder voordat ze begrepen wat we wilden :) We hebben ons hier tot half twee vermaakt en toen toch maar naar bed gegaan.
Vandaag zijn we naar het oudste deel van Cairo geweest, het christelijke (Koptische) deel. Hier een paar mooie kerken en een synagoge bekeken. Hier nog last gehad van een agent (!) die ons ongevraagd de weg ging uitleggen en toen om een fooi vroeg. Het moet niet gekker worden dus dat deden we niet en zijn gauw doorgelopen.
Vanavond nog weer een ander restaurantje uitproberen en waarschijnlijk nog even langs ons vertrouwde barretje :)
30 Juli 2010 - 16:32
Saskia En Maaike:
Hey Barbera en jeroen kijken jullie maar uit dat jullie niet een nachtje de cel in gaan! ;) veel plezier bij jullie vertrouwde barretje!